Den nye Caddy Cargo fra kr. 1.475,-/md

Uanset om det er en kurertjeneste, håndværkervirksomhed, et pakkefirma eller byggefirma: I dit job har du næsten altid blik for fremtiden. Den nye Caddy Cargo forfølger også denne ambition. Med moderne førerassistentsystemer, innovativt infotainment og en ergonomisk førerarbejdsplads er den også iført sit nye, begejstrende design pålidelig, fleksibel og avanceret, som vi kender den – den perfekte ledsager, når det handler om at klare din arbejdsdag på en komfortabel og professionel måde.

Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du erhvervslease din nye Caddy Cargo med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav månedlig ydelse. Den nye Caddy Cargo kan erhvervsleases med priser fra kr. 1.475,-/md*. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. et Service- og Reparationsabonnement. Kontakt os for at høre mere om erhvervsleasing af den nye Caddy Cargo.

Kontakt os

Hent prisliste for den nye Caddy Cargo

Hent brochure for den nye Caddy Cargo

Højdepunkter udvendigt

Den nye, bredere skydedør og de intelligente løsninger til bagenden gør det muligt at læsse bilen på en komfortabel og nem måde.

  • LED-forlygter og -baglygter (ekstraudstyr)
  • 144 mm bredere skydedør til modeller med lang akselafstand
  • Elektrisk lukkehjælp til bagklappen og skydedørene (ekstraudstyr)
  • Fløjdør bagpå uden rude
  • Separat låsning af varerummet

Højdepunkter indvendigt

Et eksklusivt cockpit, ergonomiske sæder og det gennemtænkte opbevaringssystem sørger for, at du altid har en afslappet og perfekt organiseret udstråling hos dine kunder.

  • ErgoComfort-sæde (ekstraudstyr)
  • Armlæn til fører og forsædepassager (ekstraudstyr)
  • Klapbart passagersæde med bordfunktion
  • LED-kabinelys og -varerumslys
  • 230-volts-stikdåse (ekstraudstyr)

Den nye Caddy Cargo er intelligent på den hårdføre måde

Den nye Caddy Cargo kan klare mere, end man skulle tro ved første blik: Den kan nemt transportere op til 723 kg**, op til 100 kg af dem endda på taget. Adgangen er ekstra komfortabel takket være den ekstra brede Maxi-skydedør og det innovative nøglefrie start- og låsesystem Keyless Advanced (ekstraudstyr). Kabinen byder også på topmoderne løsninger: Innovision Cockpit (ekstraudstyr) kombinerer navigationssystemet og det digitale cockpit (ekstraudstyr) til en ny infotainmentenhed. Man kan vælge mellem navigationssystemerne Discover Media (ekstraudstyr) og Discover Pro (ekstraudstyr). Pro-varianten har ud over den 10” (25,4 cm) store farvetouchscreen, de forskellige kortoptioner samt gratis kortopdateringer også stemmebetjening, komforttelefoni, Media & Internet og Wireless App-Connect (ekstraudstyr). Derudover byder den nye Caddy Cargo også på adgang til mange andre mobile onlinetjenester fra Volkswagen Erhvervsbiler.

Læs mere om den nye Caddy Cargo


*Forbrug v. bl. kørsel 14,7-20,4 km/l. CO2-udslip: 154-127 g/km. B-A+. Operationel leasing Caddy Cargo 2.0 TDI 75 hk i 48 mdr./60.000 km. Udb. kr. 32.445 ekskl. moms. Prisen er baseret på var. rente, og er inkl. Service- & Reparationsabonnement samt lev. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Samlet pris for 48 mdr. fra kr. 103.245 ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Bil vist med ekstraudstyr.
**Den tilladte nyttelast varierer afhængigt af bilens udstyr.