Skarpe privatleasingpriser på hurtig T-Cross

Volkswagen introducerer attraktiv privatleasing af T-Cross topmodel. For en månedlig ydelse på kun 3.399 kr.* leverer T-Cross Style Plus 1,5 TSI en inspirerende kombination af motorkraft, rummelighed og cool SUV-design i et kompakt format.

Volkswagen introducerer privatleasing til skarpe priser på den hurtigste og mest motorkraftige variant af T-Cross. Med en førstegangsydelse på kun 5.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.399 kr.* kan man sætte sig i førersædet på en T-Cross Style Plus 1,5 TSI DSG.

T-Cross har siden introduktionen været en af de mest populære crossover-modeller i klassen, og i topmodellen T-Cross Style Plus 1,5 TSI leverer den en inspirerende kombination af overlegen motorkraft, cool SUV-design og et rummeligt interiør i et kompakt karrosseri. Med en 150 hk 1,5 TSI-motor under motorhjelmen sprinter T-Cross fra 0 til 100 km/t på blot 7,8 sek. og har et suverænt kraftoverskud under alle forhold. Den momentstærke turbomotor og hurtigskiftende 7-trins DSG-gearkasse bidrager til god kørekomfort, gode præstationer og fornuftig brændstoføkonomi. 1,5 TSI-motoren har automatisk cylinder-deaktivering og kobler to cylindre fra ved jævn hastighed, hvilket gør, at T-Cross kan køre op til 16,9 km/l (WLTP).

T-Cross Style Plus er blevet lovprist for sit rummelige og fleksible interiør, hvor der er god plads til både passagerer og bagage i den kun 4,1 meter lange bil. Interiøret er fleksibelt indrettet takket være et bagsæde, der kan forskydes i længderetning med op til 14 cm, og forsædets ryglæn kan foldes ned, så T-Cross kan rumme lange genstande i interiøret.

T-Cross er veludstyret, så både sikkerhed og komfort er på højeste niveau. Assistentsystemer som Lane Assist, adaptiv fartpilot og Front Assist med City Emergency Brake er standard, mens et to-zonet klimaanlæg og Sportkomfortsæder sikrer et veltempereret interiør og god siddekomfort på de lange ture. Et digitalt cockpit og et infotainmentsystem med 8” touchskærm gør det nemt at få overblik over de vigtigste informationer og funktioner.

Læs mere om privatleasingtilbuddet på T-Cross Style Plus 1,5 TSI her.

*T-Cross Style Plus 1,5 TSI 150 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 16,9 km/l. CO2-udslip: 134 g/km. A+. Privatleasing: Fra kr. 3.399/md. v. 10.000 km/år. Førstegangsydelse: kr. 5.000. Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): 46.388 kr. Totaludgift v/12 mdr.: kr.46.388. ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift: 640 kr., forsikring, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing Inkl. Service-og Reparationsabn. Se vilkår på www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing Leasing udbydes af VWSFA/S. Priser gælder ved bestilling så længe lager haves og ved udlevering inden 31.12.2023.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk